Dešavanja

 

Japanizam 2018.

Drugog dana Japanizma 5. jula 2018. održana je pred punom salom prezentacija izdanja Sakura. Nebojša Simin je u okviru toga održao predavanje o elementima religije u haiku poeziji.

5. jul 2018.

više o ovome

Japanniš 2017.

Veća slika

Još jedan krug oko Sunca još jedan Japanniš!
Glavna tema Bushido - put ratnika je bila prožeta kroz celu nedelju bogatu aktivnostima. Aikido i iaido seminar održan je poslednjeg dana. Tokom svih dana u prostorijama bibliote mogle su se videti i kupiiti naše knjige.

2-8. oktobra 2017.

više o ovome

Japanizam 2017.

Veća slika

Japanizam je jedinstveni događaj na Balkanu koji jednom godišnje omogućava posetiocima da uživaju u japanskoj pop kulturi. Posvećen je uglavnom anime i manga industriji, japanskoj modi, filmu. Ove godine od 22-25. juna bio je i štand sa Sakura knjigama na Japanizmu.

27. jun 2017.

više o ovome

 Od kraja marta 2017.

Veća slika Veća slika Veća slika Veća slika Veća slika

 

 

 

 

naša izdanja su u prodaji u 21 knjižari u Beogradu, Zemunu, Novom Sadu, Nišu Kragujevcu, Pančevu, Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Bečeju...

9. mart 2017, dopunjeno juna 2018.

Sakura publishing

Ideja i koncept izdanja Sakura publishinga je afirmisanje tekstova koji imaju za cilj bolje razumevanje i tumačenje kulture Dalekog istoka i borilačkih veština poteklih iz njih, prvenstveno od strane domaćih autora.

Naš tim saradnika

Aikikai Srbije

Izdanja Sakura Publishinga su medijski podržana od stane Aikikaija Srbije. Ova izdavačka kuća će nastojati ubuduće da približi našoj publici knjige koje afirmišu slične ideje i vrednosti kao i naša organizacija.

Aikikai Srbije

   Kontakt