O nama

face_new/sasa0.jpg

Katarina Obradović

Katarina Obradović, rođena je 1976. godine u Beogradu. Diplomirani etnolog i antropolog. Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Beogradu na katedri etnologija i antropologija. Osnivač je društva za tradicionalnu japansku kulturu "Aikikai Srbije" i Aikido dođoa "Zemun" u kome radi kao instruktor dečije i grupe za početnike. Nosioc je 3. dan zvanja u aikidou i Sho dan zvanja u iaidou. Radi kao saradnik godišnjeg biltena Aikikai Srbije kao autor i prevodilac tekstova.

Saša Obradović

Saša Obradović, rođen je 1965. godine u Beogradu. Umetnički direktor, web master i zadužen za digitalnu pripremu izdanja Sakura publishinga.

Po obrazovanju je mašinski inženjer, što nikad nije radio i instruktor je aikidoa, nosilac 6.dan majstorskog zvanja, što radi ceo život.

Predsednik je Aikikai Srbije od njenog osnivanja 2001. Urednik je Aikido biltena Aikikai Srbije, godišnjeg časopisa sa sedamnaestogodišnjom tradicijom.

Ivan Todorović

Ivan Todorović, rođen 1980. godine. Apsolvent je Više politehničke škole u Beogradu.
Bavi se grafičkim dizajnom i pripremom za štampu.
Jedan je od instruktora aikido dođoa „Yamatokan“ iz Beograda.
Nosilac je majstorskog zvanja 3. dan u aikidou.

 

Maja Kulačin

Maja Kulačin, rođena 1973. u Novom Sadu. Nakon završene srednje škole prosvetne struke, koja na zalost više ne postoji, upisuje Filozofski fakultet, odsek Jugoslovenska knjizevnost i srpskohrvatski jezik, koji na žalost više ne postoji. Na apsolventskoj godini shvata da je na promašenom smeru zemlje koja, na žalost, više ne postoji, i sa još većim žaljenjem shvata da je trebalo da studira lingvistiku. Preusmerava sa na engleski jezik i nakon nekoliko godina života i rada u inostranstvu, vraća se i počinje da radi u privatnoj školi stranih jezika u Novom Sadu, čiji je direktor od nedavno i verovatno do penzije.
Od srednjoškolskih dana igrala predstave u dečijem pozorištu, a nakon stečenog iskustva rada u visokom turizmu u inostranstvu, preko 20 godina se bavila dečijom animacijom, organizacijom dečijih manifestacija i vodjenjem programa.
U poslednje dve godine izdala dve gramatike engleskog jezika za osnovnoškolski uzrast.

Snežana Zrnić

Apsolvent Filozofskog fakulteta u Novom Sadu,na odseku za Srpsku književnost i jezik. Rođena je 1981. u Novom Sadu.

Član Aikido dođoa "Budokan" iz Novog Sada. Nosilac zvanja Sho dan u aikiodou.
Uživa u radu s decom, podučavanju.

Branimir Putnik

profesor srpskog jezika i književnosti, lingvista i magistar psihologije. Rođen je 1975. u Beogradu.

Diplomirao srpski jezik i književnost sa opštom lingvistikom na Filološkom fakultetu u Beogradu, magistarske studije psihologije završio na Filozofskom fakultetu u Beogradu, pri Laboratoriji za eksperimentalnu psihologiju. Radio kao demonstrator, asistent i predavač na nekoliko viših škola, fakulteta i instituta u Beogradu. Autor je više naučnih radova i udžbenika za srpski jezik.

Bavi se muzikom i fotografijom, majstor je
aikidoa (1. dan).

Sakura publishing

Ideja i koncept izdanja Sakura publishinga je afirmisanje tekstova koji imaju za cilj bolje razumevanje i tumačenje kulture Dalekog istoka i borilačkih veština poteklih iz njih, prvenstveno od strane domaćih autora.

Naš tim saradnika

Aikikai Srbije

Izdanja Sakura Publishinga su medijski podržana od stane Aikikaija Srbije. Ova izdavačka kuća će nastojati ubuduće da približi našoj publici knjige koje afirmišu slične ideje i vrednosti kao i naša organizacija.

Aikikai Srbije

   Kontakt